Portal @lfa  - Udruga za kreativni razvoj Web povezuje ljude Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva
 

ŠAHOVSKI KLUB

 

GALERIJA
Korisni linkovi
Šahovski savez OBŽ Slovenski šahovski savez Svjetski šahovski savez Lovac na damu Hrvatski šahovski savez

 

Krk zlatni otok Mediterana 2007 13.08.2007

Od 4. do 11. kolovoza 2007. godine održan je 5. velemajstorski ženski turnir "Krk zlatni otok Mediterana 2007" u organizaciji Šahovskog kluba "Draga" iz Rijeke, Općine Dobrinj i Ronilačkog centra "Neptun" Šilo.
Nastupilo je 10 igračica iz Hrvatske, Gruzije, Slovenije, Rumunjske, Rusije i Ukrajine. Nakon devet odigranih kola prvo mjesto osvojila je Nino Maisuradze sa 7 bodova ispred Aline Kašlinskaja sa 7 i Carmen Voicu sa 6 bodova. Četvrta je bila Iulia-Ionela Ionica s 5,5 bodova, peta Ana Srebrnič s također 5,5 bodova, a šesta Tatjana Kostjuk s 4 osvojena boda. Posljednja četiri mjesta zauzele su mlade hrvatske šahistice. Borka Frančišković osvojila je 3,5 boda, Petra Kruljac 3, Kristina Šolić 2, a Belišćanka Ana Berke 1,5 bod.

Ana Berke - državna prvakinja 06.08.2007

SlikaOd 30. srpnja do 5. kolovoza 2007. godine na Bjelolasici je održano državno juniorsko prvenstvo u šahu za juniore i juniorke na kojem je nastupila i belišćanska šahistica Ana Berke. Kako su u konkurenciji do 19 godina bile samo četiri igračice, igrale su svaka sa svakom po dvije partije. Nakon šest odigranih kola i pet osvojenih bodova Ana Berke postala je državna prvakinja. Druga je bila Petra Kruljac sa 4,5 boda, treća Karolina Prihoda s dva, a četvrta Slađana Mihajlović s pola boda.

 

 

5. velemajstorski ženski turnir 03.08.2007

U subotu, odmah nakon završetka državnog juniorskog prvenstva Ana Berke se s Bjelolasice seli na Krk, gdje će se od 4. do 11. kolovoza 2007. godine održati 5. velemajstorski ženski turnir "Krk zlatni otok Mediterana 2007" u organizaciji Šahovskog kluba "Draga" iz Rijeke, Općine Dobrinj i Ronilačkog centra "Neptun" Šilo.
Po rejtingu pravo nastupa na turniru osim Ane imaju Carmen Voicu, Ana Srebrnič, Borka Frančišković, Iulia-Ionela Ionica, Tatjana Kostjuk, Nino Maisuradze, Alina Kašlinskaja, Kristina Šolić i Petra Kruljac.

Državno juniorsko prvenstvo u šahu 30.07.2007

Hrvatski šahovski savez u suradnji s HOC Bjelolasica od 30. srpnja do 5. kolovoza 2007. godine organizira pojedinačno prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke do 17 i do 19 godina. Sustav natjecanja pojedinog Prvenstva odredit će se prema broju sudionika. Tempo igre je 90 minuta uz dodatak od 30 sekundi po svakom odigranom potezu, a partije se igraju po pravilima šaha FIDE.
Na Bjelolasicu je otputovala i članica ŠK Belišće Ana Berke, koja će se boriti za naslov državne juniorske prvakinje do 19 godina.

Nova web stranica ŠK Belišće 27.07.2007

U sklopu projekta Web povezuje ljude financiranog od Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva članovi udruge Portal alfa napravili su i web stranicu Šahovskog kluba Belišće, na kojoj možete pročitati o bogatoj povijesti i brojnim uspjesima članova kluba kao i tradicionalnom turniru Open Belišće Metalis. Također se mogu pogledati rezultati nastupa u Hrvatskim ligama, na državnim prvenstvima i ostalim turnirima, ali i pogledati galerije slika.

46 do 50 od 50

@
design by Aleksandra Todorović
powered by Belkatalog CMS - J. K. "Gašo"